Mit nyerhetünk, ha olyan termékeket választunk, amelyek a környezetünkben készültek, és amelyek nem mennek keresztül a lánc kereskedelem útvesztőin? Miért jó, ha egy vidéki nyaraláskor olyan ételeket ehetünk, amik a helyi alapanyagokból, az az adott hely hagyományos receptjei alapján készülnek? Ezekre a kérdésre próbál szemléletes választ adni ez a látványos rövidfilm.


A videó a Vidékfejlesztési Minisztérium megbízásából, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat és a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet támogatásával, valamint a Magyar Turizmus Zrt. szakmai segítségével és a "MAGYAR TERMÉK" Nonprofit Kft. közreműködésével készült.

 

 


2021. október
v h k sze cs p szo
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
2021. október

















Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa